Cautare

3829 de rezultate pentru "popescu vasilica" (3.90 secunde)
Aceiasi raspandaci vorbeau si despre un desantat pariu facut intre Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu imediat dupa castigarea puterii, la sfarsitul anului 2000.
si asta pentru ca primarul din Fantanele, Gheorghe Popescu, s-a aratat nemultumit de alegerea primarului Cogealac privind strazile din Fantanele care urmeaza sa fie asfaltate.
Directorul Regiei Autonome de Apa, Gheorghe Popescu, este singurul care nu vede lucrurile atat de sumbre, dar nici nu le poate lamuri concret.
Presedintele Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD Bucuresti, Doru Giugula, a declarat ieri ca presedintele autosuspendat al filialei bucurestene, Dan Ioan Popescu, trebuie sa dea dovada de maturitate politica si sa renunte la aceasta functie.
(Continuare) Gica Popescu a transmis o scrisoare catre Mediafax, in care vorbeste despre dezbaterea creata in spatiul public in legatura cu gratierea sa si despre experienta pe care o traieste in inchisoare. ... "Imi place sa cred ca am fost si voi ramane un om puternic", spune cu demnitate Popescu.
(Continuare) Gica Popescu a transmis o scrisoare catre Mediafax, in care vorbeste despre dezbaterea creata in spatiul public in legatura cu gratierea sa si despre experienta pe care o traieste in inchisoare.
Gica Popescu a transmis o scrisoare catre Mediafax, in care vorbeste despre dezbaterea creata in spatiul public in legatura cu gratierea sa si despre experienta pe care o traieste in inchisoare. ... "Imi place sa cred ca am fost si voi ramane un om puternic", spune cu demnitate Gica Popescu.
Alin Popescu am dezvoltat o intreaga filosofie. ... Cand am intrat in cabinetul medicului nutritionist, Alin Popescu, aveam 114 kilograme. ... Alin Popescu? ... - Alin Popescu mi-a spus ca dieta propusa de el are trei etape:
Popescu Baleni, care era si presedintele filialei .A.R.P.A. ... Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae. ... Nu am mai vorbit de patru luni cu Dumitru Nicolae", a spus directorul ADP, Florin Popescu.
Discutiile in privinta reintoarcerii lui Theodor Stolojan in PNL agita din ce in ce mai tare apele partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
“Vom numi alt director la SADP pentru ca Florin Popescu si-a dat demisia din functia de director.
Prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului intr-o scrisoare deschisa trimisa ieri sa constituie de urgenta o comisie, sub coordonarea Autoritatii de Control, care sa analizeze toate contractele de furnizare a energiei din perioada 2000-2007.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Chisinau este prima vizita oficiala a unui sef de guvern roman dupa 1999 si, in cursul acesteia, partea romana si-a exprimat increderea ca evenimentul va relansa relatia bilaterala romano-moldoveana si va ajuta la depasirea "coborasurilor si la punerea unei pietre in plus la temelia constructiei unui viitor mai bun pentru cetatenii din cele doua tari".
Sediul Organizatiei PC Sector 4 a fost vandalizat miercuri spre joi noaptea, a declarat presedintele PC Sector 4, Cristian Popescu "Piedone", care a sustinut ca de acest lucru se fac vinovati "cei din lumea politica".
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala. ... Pe de alta parte, mai putin imbucuratoare pentru constanteni este cresterea incidentelor violente, remarcata si de premierul Calin Popescu Tariceanu.
Sala mare a Casei de Cultura din Constanta a fost aseara neincapatoare pentru miile de oameni veniti pentru lansarea oficiala a candidatului PD-L la Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, precum si a candidatului la presedintia Consiliului Judetean, Ion Popescu.
google-analytics.com